Praktische info

Afspraken

De videograaf maakt vrijblijvend een offerte op. De meest gekozen formules staan op deze site, maar aarzel niet om eigen wensen hieraan toe te voegen.

Bij een overeenkomst wordt een voorschot gevraagd, welke dient als annulatiekost. Een aantal weken voor de opnames neemt de videograaf met jullie contact op waarbij de dagplanning overlopen wordt. Bij doubi-producties weet u dus vooraf heel goed wat u mag verwachten en hoeveel dit zal kosten.

Ook filmen in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Bij opdrachten in het buitenland worden wel extra reiskosten aangerekend.

Videomateriaal

Er wordt gefilmd met de Sony A7III en de Sony A7s Mark 2 met aangepaste lenzen. Beide camera's filmen haarscherp in 4K.

Om glijdende, zachte bewegingen te hebben wordt gebruik gemaakt van de DJI Ronin RS2

Geluidsopnamen

Er wordt heel veel aandacht besteed aan perfecte audio

Tijdens de ceremonie wordt de Zoom H4n pro aangesloten in de Master (installatie) van de kerk of zaal. Zo wordt alle audio dat van de microfonen komt in maximale kwaliteit opgenomen. Maar soms zijn er technische defecten in de zaal of kerk, waardoor het geluid van draadloze microfonen soms volledig wegvalt.

Dit gebeurt zelden, maar het kan, zelfs in deze technologische tijden. Daarvoor heeft Doubi-Producties een alternatief voorzien. De bruidegom en de priester/spreker krijgen een daspeldmicrofoon opgespeld.

Bij de bruid doen we dit niet om evidente redenen (tenzij ze er zelf om vraagt/geen problemen mee heeft). De bruid bevindt zich altijd dicht tegen de bruidegom, dus het geluid wordt dan ook goed opgevangen, zeker bij de geloften.

Hiervoor gebruiken we de TASCAM DR-10L en de zoom F2 BT.

Verlichting

Doubi-Producties beschikt over een breed assortiment aan verlichting. Voor bijvoorbeeld een huwelijk, gebruiken we de splinternieuwe Aputure 60X en voor interviews plaatsen we daar bovenop nog eens een grote softbox die voor perfecte belichting zorgt.

Montage

Vooraf wordt goed met de klant afgesproken wat ze belangrijk vinden. Het eindproduct wordt aangeboden op USB welke je makkelijk in eerder welke tv kan pluggen en afspelen maar! De eventuele verplichtingen t.o.v. Sabam zijn voor de klant. Er kan ook muziek met een licentie gebruikt worden.

Scroll to Top